Skip to content

Anlita oss

TRE ANLEDNINGAR TILL ATT ANLITA OSS:

1. MÄKLARPROVISIONEN

Vår mäklarprovision är mycket konkurrenskraftig och vårt mål är alltid att kunna ge dig ett så bra erbjudande som möjligt.

Ring oss för att höra om våra priser och vad som ingår i förmedlingsuppdraget.

2. ERFARENHET OCH KUNSKAP

När du väljer att anlita oss kan du känna dig trygg med att vi har erfarenheten och kunskapen som krävs för en säker fastighetsaffär. Fastighetsmäklare Lina Danielsson har flera år inom fastighetsbranschen och har jobbat på Bocentrum i sju år. Fastighetsmäklare Elin Grahn är visserligen nytillkommen hos Bocentrum, men har tidigare jobbat på annan firma och har en universitetsutbildning inom fastighetsekonomi i ryggen.
Vår senior advisor, Anders Danielsson har över 40 års erfarenhet av bank och fastighetsmäkleri.

3. VÅRT UNIKA SPONSORSTÖD

Vi skänker en del av varje mäklarprovision till ungdomsverksamheten hos nio idrottsföreningar i Kristinehamn.
Mer om detta finns att läsa under fliken ”Sponsorstöd”.

DESSUTOM:

Vi har ett centralt beläget kontor på Spelmansgatan 49 i Kristinehamn med fri parkering (en timme) utanför kontoret. Våra stora skyltfönster gör att vi exponerar ditt hus/bostadsrätt/fritidshus på bästa sätt.

Förutom annonsering i tidningar så marknadsför vi även ditt objekt på vår hemsida bocentrum.se, blocket.se, booli.se och givetvis på hemnet.se (Sveriges största bostadsmarknad).

Vi har ett eget skyltfönster på Kungsgatan. Vi är inte bundna till någon specifik bank, utan samarbetar med alla banker. Dessutom har vi plats i Handelsbankens skyltfönster för att kunna marknadsföra våra aktuella försäljningsuppdrag.